Polední menu

Specialita týdne:

Filírované husí prso s dýňovým pyré a demi glace omáčkou 249,-

Pondělí 22. 1. 2018

Čočková polévka s klobáskou 35Kč

Holandský řízek s bramborovou kaší 125Kč

Hovězí stroganoff s jasmínovou rýží 140Kč

Úterý 23. 1. 2018

Kuřecí vývar s masem a zeleninou 35Kč

Králičí stehno na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem 145Kč

Steak z vepřového karé s dijonskou om. a gratinovanými bramborami 130Kč

Středa 24. 1. 2018

Mexická fazolová polévka 35Kč

Fish & chips 135Kč

Srbské risotto se sýrem a kyselou okurkou 125Kč

Čtvrtek 25. 1. 2018

Bramborová polévka 35Kč

Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 140Kč

Tagliatelle s kuřecím masem a houbami 125Kč

Pátek 26. 1. 2018

Celerový krém 35Kč

Kuřecí paličky se sweet chilli omáčkou a ciabattou 135Kč

Francouzké brambory s uzeným masem a kyselou okurkou 120Kč